Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Sammaliston orit 2020 / ST Dicaprio
Diamant de Plaisir Diamant de Semilly Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Lady Pleasure For Pleasure
Lady Heida
Ckessy Carbid Calypso II
Grundlage
Grosse Liebe II Grundstein I
Donna

ST Dicaprio

FWB-ori, s. 2016
ruunikko, sk 170
ST Dicaprio
ST Dicaprio

DIAMANT DE PLAISIRIN POIKA KÄYTETTÄVISSÄ JALOSTUKSEEN!!!

Oma kasvattimme ori ST Dicaprio  hyväksyttiin jalostukseen kevään 2019 ratsuoripäivillä.

Orilautakunta kehui sen kapasiteettia ja jalkatekniikkaa sekä esteälyä ja arviointikykyä. Ratsastuksessa sen todettiin olevan energinen ja yhteistyöhaluinen.

Dicaprion isä Diamant de Plaisir on hyväksytty jalostukseen Suomessa 2016. Palattuaan Ssaksaan se hyväksyttiin Hannover-jalostukseen sekä myös Oldenburg-jalostukseen (OS). Ori voitti 2016 4-vuotiaiden Hannover Championaatin ja kilpaili Bundeschampionaatissa 2017 ollen finaalissa 7.
Kaudella 2018 ori kilpaili sijoittuen nuorten hevosten 130-luokissa sekä sijoittui Bundeschampionaatin Finaalissa. Isänisä, Diamant de Semilly, on GP-voittaja sekä parhaaksi Selle Francais oriiksi nimetty ori, joka sukutaulusta löytyvät kaikki merkittävät periyttäjät. Diamant de Semilly jättää jälkeläisilleen laadukkaan hypyn, vahvan selän, erinomaisen tasapainon, paljon hyppykykyä ja hyvän luonteen. Orin on todettu sopivan hyvin monenlaisille tammoille.


Dicaprion emä Ckessy tulee menestyksekkäästä Sedalia tammalinjasta. Tämä tammalinja on tuottanut runsaat 30 jalostusoria mm.oriit Askan, Gavi, Sao Paulo ja Chacoon Blue sekä lukuisia kansainvälisen GP-tason kilpahevosia. Mm. Dicaprion emänemä Donna on jättänyt kaksi jalostukseen hyväksyttyä oria. Ckessyn veli Cascadeur (i. Converter) on sijoittunut kansainvälisellä 150-tasolla. Ckessy itse on kilpaillut nuorten hevosten luokkia 120-tasolle ennen siitosuraansa. Sen varsoista ST Questyna (i. Quasto) on karsiutunut esteissä Kyvyt Esiin-finaaliin.

WFFS negatiivinen

VIDEO Ypäjä 30.3.2019