Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Sammaliston orit 2020 / Freemann
Finest Fürstenball Fürst Heinrich
Maradonna
Wie Princess Wie Weltmeyer
Princess
Diandra Diamond Hit Don Schufro
Loretta
Muppettshow Lancetto
Havanna XX

Freemann

Westfalen-ori, s. 2015
Tummaruunikko, sk. 164 cm
Kantakirjattu FWB 1-jalostusluokkaan
Freemann
Freemann
Freemann
Freemann
Freemann

Freemanin isä Finest (s. 2011) on yksi tämän hetken suosituimpia Fürstenballin jälkeläisiä. Se on hyväksytty kaikkiin Saksan suurimpiin kantakirjoihin ja sen varsat ovat olleet poikkeuksetta näyttelyvoittajia varsanäyttelyissä. Tänä vuonna tuli ensimmäinen ikäluokka kantakirjausikään ja Finestin pojat ovatkin olleet lukuisina edustettuna eri järjestöjen kantakirjauksissa mm Hannover kantakirjauksessa esillä oli peräti 8 Finestin poikaa. Tästä kantakirjauksesta Andreas Helgstrand osti huutokaupan toiseksi kalleimpana (360.000 €) premie-palkitun Finest oriin. Kaikkiaan on kantakirjattu 8 orijälkeläistä.

Freemannin isänisä Furstenball ei juuri esittelyjä kaipaa. Se lukeutuu yhteen menestyksekkäimmistä nuoremman polven periyttäjjistä ( s. 2006). Furstenballilla on jo lähes 60 kantakirjattua orijälkeläistä.

Freemannin emällä on 5 sisarusta joista American Beauty (i. Aljano) on startannut Prix St. Gerorges-tasolla Ilka von Ludowigin ratsastamana ja Ruby Tuesday (i. Rubin Royale) vaativa B-tasolla junioriratsastaja Henrietta Schwartaun ratsastamana osallistuen Schleswig-Holsteinin mestaruuksiin. Esteratsastuksessa ovat kilpailleet Carry Jr (i. Carry) Lars Bak Andersenin alla 150 cm, Coolman (i. Calato) ja Chula Vista 130-tasolla.

Emän isä Diamond Hit kuten myös eei. Lancetto ja eeei. Loutano ovat kaikki kilpailleen GP-tasolla.

Emälinjasta löytyy useita GP-tason suorittajia.

Freemannin sukutaulun tekee mielenkiintoiseksi se että siinä kertautuu arvostettu Donnerhall-veri sekä isän että emän puolelta. Täyttä verta tulee erinomaisesta kouluperiyttäjästä Prince Tatch xx ja vahvaa laukkaa Holstein emälinjasta, joka taas perustuu Holsteinin vahvimpiin kouluperiyttäjiin.

Freemann on saanut kantakirjauksissa (Ypäjä 2018 ja 4-vuotis testi 2019) erinomaiset arviot luonteestaan (9) ja sen on todettu olevan positiivinen, yhteistyöhaluinen ja kuuliainen. Sillä on hyvä luontainen tasapaino. Käynnin arvosana oli 9, laukan 9 ja ravi 8,5.. Orin todettiin olevan hyvää ratsuhevostyyppiä ja edustavan kiinnostavia sukuja.

Tiedustelut oriasemalta.

WFFS negatiivinen

Videot:

FEI 4-vuotisohjelma Ypäjä 29.3.2019

Saksassa tammikuu 2018

Kotona toukokuu 2018

Ypäjä 1   Ypäjä 2  Ypäjä 3  Ypäjä 4

Varsana näyttelyssä

Finest

Diamond Hit