Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Aiemmin vaikuttaneet orit / St Legar
LOGAN LENZ LAGOS
FRANZOESIN
AGNES CONSUL
HEIDILEIN
CALYPSA CALYPSO II COR DE LA BRYERE
TABELLE
AKAZIE ABSATZ
SILBERGRÄFIN

St Legar

FWB-ori s. 2003
Kimo sk 166cm
Kantakirjattu FWB II-palkinnolla 38 p.
St Legar
St Legar
St Legar
St Legar

St Legar on ryhdikäs ja maskuliininen urheiluhevonen. Se on suurilinjainen ja erittäin hyvä luonteinen edustaen FWB-jalostusta parhaimmillaan. Orilla on erinomainen hyppykapasiteetti ja se on hyväksytty jalostukseen tähänastisten kilpailutulostensa perusteella.

Isä Logan on kantakirjattu I-palkinnolla 2002 ja palkittu AB-arvokirjaimella jälkeläisnäytöistään. Se on hyväksytty jalostukseen myös Saksassa, Tanskassa ja Hollannissa. Logan on itse kilpaillut aina vaikeisiin luokkiin asti sekä este- että kouluratsastuksessa. Loganin isä Lentz on kansainvälisesti tunnettu valtavasta hyppykyvystään. Loganin emästä Agneksesta polveutuu myös Suomessakin erittäin tunnettu ori Carthago. Emälinjasta (stamm 306 ) on 9 kantakirjattua oria.

Emä Calypsa on kilpaillut Saksassa 145-luokkia. Sen isä Calypso II, itse vaikeita luokkia hypänneenä, on yksi Saksan merkittävimmistä Holstein-periyttäjistä, jonka jälkeläiset ovat tunnettuja eivät vain mahtavista hyppylahjoistaan vaan mitä parhaimmasta ratsastettavuudestaan. Lukuisat kantakirjatut pojat Contender, Coriolan, Champ of Class, Colani, Carbid, Compliment, Cardano, Carismo, Chasseur I ja II tunnetuimpina sekä lukematon joukko kansainvälisen tason urheiluhevosia ovat huolehtineet siitä, että Calypso II :sta muodostui legenda jo eläessään. Emänemä Akazie edustaa kuuluisaa Hannoverilaista A-linjaa. Sen isä Absatz on varmasti vaikuttanut merkittävimmin modernin Hannover-hevosen tyypin kehitykseen tuoden siihen mukanaan tunnistettavan Absatz-leiman. Tämä leiman mukanaan tuoma charmi ja sulavuus on nähtävissä yhä tänäkin päivänä vielä kolmannessa ja neljännessä polvessa. Jalo, ilmeikäs pää, optimaali kaulan- ja selän muoto sekä kevyet liikkeet irtonaisilla lavoilla.

Ori kilpaili kaudella 2012 aina 140-luokkiin asti.
Katso St Legarin 130-rata Ypäjältä maaliskuulta 2012!

Ori kilpailee ja astuu kauden 2014 Unkarissa