Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Aiemmin vaikuttaneet orit / Quel Chanel
Quality Quinar Quidam de Revel
Adele
Cordelia Lantaan
Pracht
Chandra Landor S Landadel
Fureida II
Chanel Cor de la Bryere
Gotin

Quel Chanel

Oldenburg, s. 2006
Ruunikko, sk 175 cm
Quel Chanel
Quel Chanel
Quel Chanel

Quel Chanel on jalo suurilinjainen nuori ori. Se edustaa erittäin mielenkiintoisia estelinjaisia sukuja. Ori on luonteeltaan rauhallinen ja mielyttävä.

Quel Chanelin isä Quality on erittäin menestynyt urheiluhevonen. Vuosina 2004 ja 2005 kärkisijoilla Bundeschampionaatissa. Sijoituksia myös kolmesti Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa Lanakenissa. Tällä hetkellä jo sijoituksia kansainvälisissä vaikeissa luokissa. Quality on myös palkittu kansainvälisessä orikilpailussa Zwollessa lupaavimpana oriina. Oriilla on jo useampi kantakirjattu orijälkeläinen.

Quel Chanelin emälinja on menestyksekäs urheiluhevosten tuottaja. Emä Chandra on saavuttanut tammatesteissä irtohypytyksessä 9,5. Chandran emä Chanel on itse ollut ikäluokkansa menestynein 5-vuotiaana ja myöhemmin sijoittunut myös vaikeissa luokissa Jörg Münznerin ratsastamana. Chanelin muista jälkeläisistä Le Chanel (i. Landadel) ja Chantal (i. Landadel) ovat menestyneet vaikeissa luokissa ja Leon Cavallo (i. Landfriese) on kantakirjattu sekä menestynyt 145-luokissa. Emänemä Gotin on sekin tuottanut neljä vaikeiden luokkien hyppääjää joista varmasti tunnetuin on kansainvälisestikin menestynyt Carsten-Otto Nagelin ratsastama Clou. Edellämainittujen lisäksi tammaperheestä on lähtöisin 10 vaikeiden luokkien hyppääjää mm. ori Casco, lukuisia vaativan tason kilpahevosia ja 5 kantakirjattua oria.