Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Aiemmin vaikuttaneet orit / Quanikos
Quaterback Quaterman Quando-Quando
Räuberbraut
Passionata Brandenburger
Poesie
Goyan Granikos Grannus
Dublette
Penny Passier
Attika xx

Quanikos

dsp-ori s. 2007
Tummanruunikko, sk 174 cm
Quanikos
Quanikos
Quanikos
Quanikos

Quaterbackin ensimmäisestä ikäluokasta on kantakirjattu neljä oria ja yksi niistä on Suomessa!
Quanikos on kookas, hyvinkehittynyt nuori ori joka edustaa huipputason kouluhevosjalostusta. Se on kantakirjattu syksyllä 2009 Saksassa. Quanikos liikkuu käynnissä ja ravissa erittäin tahdikkasti ja elastisesti. Laukka on energistä ja joustavaa. Se on perinyt selkeästi isänsä erinomaisen liikemekaniikan ja yhteistyöhaluisen luonteen joka yhdistyy erittäin hyvään ratsastettavuuteen. Quanikos on yksi emänsä neljästä premier-palkitusta jälkeläisestä.

Quanikoksen isä on, jo nuoresta iästään huolimatta huippuperiyttäjäksi noussut, Quaterback. Quaterback voitti 3-vuotiaana 2006 Bundeschampionaatin huippupisteillä, saaden ratsastettavuudestaan täyden 10. Ori voitti myös 30-päivän oritestinsä saaden ratsasatettavuudesta huippupisteet 9,75. Ori oli viime kauden kysytyimpiä oreja Saksassa (vuosina 2007 ja 2008 astutettiin 1.200 tammaa) ja sitä käytettiin ympäri maailman aina Australiaa, Kanadaa ja USA:ta myöden. Quaterbackin varsoista on maksettu ennätyksellisiä hintoja (mm. Eliitti-varsahuutokaupassa Verdenissä 120.000 €). Quaterback on ihastuttanut alusta asti upealla ravillaan, jota vain korostaa oriin erinomaisen rakenne ja luonne.
Quaterbackin isä on Quaterman, joka luketuu yhdeksi parhaista liikeperiyttäjistä Saksassa. Isoisä Quando Quando esiityi Hongongin Olympialaisissa Krysty Oatley-Nistin ratsastamana sijoittuen. Quaterbackin emälinja on sekin erittäin mielenkiintoinen. Emä Passionata on unohtumattoman maailmanmestarin Poetinin puolisisar, kuten myös oreille Samba Hit I-IV.

Quanikoksen emänisän Granikoksen isä on legendaarinen Grannus. Grannus tunnetaan toki enemmän estehevosperiyttäjänä, mutta sen jälkeläiset ovat menestyneet myös kouluradoilla aina GP-luokkiin asti. Tämä sama ominaisuus on myös Granikoksella se on monipuolisesti lahjakas ja on jättänyt vaikeiden luokkien hevosia sekä koulu- että estepuolelle. Quanikoksen emälinja tulee täysveriperheestä numero 6, joka on tuottanut useita jalostusoreja niin täysverijalostukseen kuin puoliverijalostukseenkin.

Hinta 250 € + 600 € tai kertamaksuna 750 €, sis. alv.