Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Aiemmin vaikuttaneet orit / Quality
Quinar Quidam de Revel Jalisco B
Dirka
Adele Aloube Z
Una Corda
Cordelia Lantaan Lord
Lyrik
Pracht Carneval
Bene

Quality

Holstein-ori, s. 1999, tummaruunikko, sk 170 cm
Hyväksytty Holstein, Oldenburg, OS, Hannover, Süddeutsche Verbände, SWB ja FWB I-jalostusluokka
Quality
Quality
Quality

Quality on erittäin hyvätyyppinen, ylämäkeen liikkuva ori, josta sen omat kilpailusaavutukset ja jälkekeläisnäytöt tekevät huippuluokan jalostusoriin.  Quality on menestynyt Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa ja on sen jälkeen kilpaillut kansainvälisiin vaikeisiin luokkiin saakka saavuttaen niissä 30 voittoa ja yli 100 sijoitusta. Menestyksekäs kilpailu-ura katkesi vakavaan onnettomuuteensa elokuussa 2015. Kilpailemisen ohella Quality on ollut jatkuvasti suosittu jalostuskäytössä. Silllä on kaikkiaan 17 jalostukseen hyväksyttyä orijälkeläistä sekä 10 Statsprämier-palkittua tammajälkeläistä ja yhteensä 392 kilpailurekisteriin merkittyä jälkeläistä.

Ouality on huippuperiyttäjä Quidam de Revellin pojanpoika. Emä Cordelia tulee suoraan tammaperheestä 18 b1 joka tunnetaan myös nimeltä Stamm Roman. Emä Cordelia on jättänyt Qualityn lisäksi kaksi muutakin jalostusoria (Legendär I ja II) Myös emänemä Pracht on sekin jalostusoriin Lionell emä.

Qualityn jälkeläiset ovat menestyneet erinomaisesti niin urheilussa kuin jalostuksessakin. Vuonna 2010 valittiin ori Quincento Oldenburg kantakirjauksen voittajaoriiksi.

Kilparadoilta tunnetuimpia menestyjiä ovat Va Bene (Inga Cwalina), Quiz (Andre Stude), Quel Chanel (Hendrik Sosath), Quantofino, Qorado, Quincy und Quinta B. USA:ssa jo useampaan mestaruuteen on yltänyt Dark Dream (Haley Cassel) ja GP-luokissa menestystä on saavuttanut Quicky (Natasha Gates). Central American Championiksi ratsasti Gonzalo Azcarraga hevosella Quite Nice i. Quality ei.Landor S

Qualityn jälkeläiset ovat menestyneet erinomaisesti myös nuorten hevosten kilpailuissa kuten Bundeschampionaatissa ja Nuorten Hevosten MM-kilpailuissa. Quality periyttää vahvasti itseään ja se onkin ollut useana viime vuotena parhaiten pisteytetty Holstein-ori mitä tulee varsojen tyyppiin ja liikkumiseen. Varsat ovat usein väritykseltään tummia ja luonteeltaan erittäin mielyttäviä.

KÄYTETTÄVISSÄ VAIN PAKASTEENA! Siemennys KS-tallilla, tiedustelut Eeva-Liisa Penttilä 0400-888130

Astutusmaksu 290,- varsamaksu 650,- sis. alv 24 %

  

Quincento kasv. Angelika Jahr-Stilken