Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Loredano Lordanos Landos
W-Ashley
Mayomy Alcatraz
Gera IV
Charleen Cannonball Cor de la Bryere
Westkueste
Judith Jupiter II
Durana

Loreno

Saksalainen pv-ori s. 2005
Rautias, sk. 168 cm
Kantakirjattu I-palkinnolla, 40 p.
Loreno
Loreno
Loreno
Loreno

Loreno on nuori ori joka ehti jo 3-vuotiaana esittää laatunsa tulemalla kantakirjatuksi Saksassa sekä voittamalla HIHS:n Kyvyt Esiin Finaalin parhaana askellaji hevosena osallistuen samassa tilaisuudessa myös estefinaaliin. Laatuarvostelussa 2009 ori sijoittui koulupuolella kolmanneksi.

Loreno on rakenteeltaan hyvätyyppinen erittäin kaunispäinen ja hyväkaulainen hevonen, joka liikkuu ravissa kevyesti ja ilmavasti, omaa hyvän käynnin ja tasapainoisen vahvan laukan.

Se on luonteeltaan äärettömän positiivinen, ystävällinen ja yhteistyöhaluinen. Työskentelyssään herkkä ja aktiivinen sekä esiintymisessään itsevarma ja rauhallinen.

Lorenon isä Loredano on yksi huippuperiyttäjä Lordanoksen menestyneimmistä kantakirjatuista pojista (yli 20 kpl!). Vuonna 2007 Loredano voitti mm Bundeschampionaatin pikku finaalinja hyppäsi 2008 menestyksekkäästi ensimmäiset 150- luokkansa. Isoisä Lordanoshan tunnetaan todellisena kokoperheen kilparatsuna jolla menestyksekkään siitosuran ohellla omistajansa Gerd Sosathin lisäksi myös hänen poikansa Hendrik ja tyttärensä Janne kilpailevat vaikealla tasolla.

Loredanon emälinjasta (223 B) on syntynyt myös ori Colman, joka on holsteiner-jalostuksen uudempia suuria nimiä.

Lorenon emä Charleen on itse voittanut tammatestinsä ja ollut koko 3-4 vuotis ikäluokan 2. paras koko Brandenburgin ja Sachsen-Anhaltin alueella saaden mm. luonteesta 9,0 ratsastettavuudesta 9,0 ja hyppykyvystä 9,5. Neljävuotiaana Charleen voitti kasvatusalueen Nuorten kouluhevoslupausten finaaliluokan. Viisivuotiaana sitä vielä kilpailutettiin menestyksekkäästi nuortenhevosten esteluokissa ennen siitoskäyttöön siirtämistä.

Emänisä Cannonball (i. Cor de la Bryer) on erittäin jalo ori joka on periyttänyt voimakkaasti erinomaista luonnettaan ja loistavaa raviliikettään. Cannonball on suorittanut oritestinsä erinomaisella tuloksella 124,68 saaden ravistaan 9! Canonballilla on sijoituksia aina kansainvälisiin esteluokkiin saakka.

Lorenossa on nähtävissä erittäin paljon juuri emänisänsä vaikutusta, joka onkin jättänyt lukuisia erinomaisia tammoja vaikuttaen nykyisin positiivisesti emänisänä.