Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Lordanos Landos Lord
Uta V
W-Ashley Ahorn Z
Sofia
Gazelle Glückspilz Gluecksstern
Poesie
Rebecca Rebel Z
nimetön tamma

Lopez

Hannover-ori s. 2009
Ruunikko, sk. 167 cm
Esitarkastuksessa I palkinto
Lopez
Lopez
Lopez

Lopez hyväksyttiin Oripäivillä 2012 esitarkastuksessa I-palkinnolla ja se sai vuoden jalostusluvan ainoana estepuolen esitarkastettavista.

Isä Lordanos on lunastanut paikkansa yhtenä nykypäivän menestyneimpänä jalostusorina. Se on oman kilpailu-uransa aikana saavuttanut lukemattomia voittoja ja sijoituksia aina nuorten hevosten luokista GP-tasolle saakka. Sen jälkeläisistä on vuonna 2011 kilpaillut lähes 40 vaikeissa luokissa ja jalostukseen hyväksyttyjen poikien määrä on sekin samoin jo lähes 40. Oriin jalostusindeksi on 144.

Emä Gazelle edustaa Hannove-kantakirjan arvokkainta estelinjaa eli G-linjaa. G-linjahan on tunnettu erinomaisesta suoritushalustaan ja -kyvystään. Gazellen kymmenestä varsasta seitsemän on hyväksytty Verdenin eliittivarsahuutokauppaan. Gazelle on emänemä kansainvälisiä vaikeita luokkia hypänneelle Radiosolle (i. Rabino). Tammalinjasta on lisäksi syntynyt useita vaikeita luokkia hypänneitä hevosia: Cederick (i. Chaseur I) CSI**, Chico R (i. Calypso II), Pian Cansiglio (VA) (i. Picard), D'Artagnon (VA) (i. Don Juan), Peter Pan (i. Prestige Pilot) CSI*, Miss Silla (i. Singular Joter) CSI*, Luigio M (i. Long Island), Fürst Ferdinand (i. Wanderbursch), Wall Street D.H. (i. Wanderbursch), Mister Meyer (i. Mozart)

Lopez on sisäänratsastusvaiheessa osoittanut luontaista tasapainoa ja hyvää asennetta. Esitarkastuksen ratsastuskokeessa oria kehuttiin positiiviseksi.

Hinta 270 € + 500 €, sis. alv.