Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Lenz Lagos Ladykiller xx
Hera II
Franzoesin Aldato
Austra H
Agnes Consul Cottage Son xx
Isolde
Heidilein Lopshorn
Jambe

Logan

Holstein-ori s. 1986
Kimo sk 165 cm
Oritesti-indeksi 112,64 (13./66), este 127,61 (3.).
Kantakirjattu I-palkinnolla, 43 p. Palkittu arvokirjaimella AB.
Logan
Logan
Logan
Logan
Logan

Logan on hyväksytty Holstein-jalostukseen vuonna 1988, minkä jälkeen se on ollut astumassa sekä Tanskassa että Hollannissa.
Ori edustaa tyypillistä Holstein-hevosta ollen atleettinen, suurilinjainen ja erittäin hyväluonteinen.
Sen suvussa esiintyvät tärkeimmät oman orilinjan muodostaneet täysveriset Cottage Son xx, Ladykiller xx sekä Anblick xx. Erityisesti Cottage Sonin osalta on kokemus osoittanut, että sen kertaantuminen sukutaulussa lisää todennäköisyyttä hevosen kyvyistä hypätä vaikeita luokkia. Ladykiller tunnetaan varmasti parhaiten huippuperiyttäjä Landgrafin isänä.
Loganin isä Lenz on kansainvälisesti tunnettu valtavasta hyppykyvystään. Lenz on myyty vuonna 1992 USA:n ja kilpaili sen jälkeen nimellä Land of Kings Margie Engle Goldsteinin ratsastamana. Lenzistä on myös orijälkeläinen Lets Dance (e. Mametta) joka vaikuttaa myös USA:ssa. Isänisä Lagos on jättänyt useita kantakirjaoreja Holsteinkantakirjaan Saksaan sekä KWPN:n kantakirjaan Hollantiin.
Loganin emälinjasta (Stamm 306) on yhteensä yhdeksän kantakirjattua oria. Loganin emästä Agnes on ori Wiegand (i.Waterman) jolla on tytär Monda. Se on emänä Suomessakin hyvin tunnetulle ori Carthagolle. Emänemä Heidileinistä (i.Lopshorn) on Agnesin lisäksi tamma Ferrara (i. Ladykiller xx) joka on emänä oreille Cambridge (i.Calypso I), Carino (i.Calypso II), Ferry (i.Fernando I). Myös ori Lido (i. Lichtschein) on Heidileinin varsa.
Emänisä Consul on myös erittäin arvostettu ori. Sen kuuluisimpia jälkeläisiä on Hollannissa vaikuttanut ori Joost. Consul on myös emänisänä oreille Caletto I-V. Näistä ehkä käytetyin on ollut ori Caletto II, jolla on useita kantakirjattuja oreja sekä tammoja.
Logan on itse kilpaillut aina vaikeisiin luokkiin saakka sekä este- että koululuokissa. Sekä Tanskan että Saksan oripäivillä on ollut esillä Loganin jälkeläisiä saaden ansaittua positiivista huomiota. Sen tyttärien jälkeläiset ovat menestyneet Tanskan tammatesteissä sekä Saksan huutokaupoissa. Loganin vanhimmat jälkeläiset ovat sijoittuneet Keski-Euroopassa aina vaikeisiin luokkiin saakka sekä este-, koulu- että kenttäratsastuksessa. Suomessa Loganin vanhemmista ikäluokista on kilparadoilla nähty mm. Logana II ja Labadia. Logana on kilpaillut Susanna Palinin ratsuna menestyksekkäästi aina 140 cm luokkiin asti. Logana ja Susanna osallistuivat myös juniorien PM-kilpailuihin. Labadia on kilpaillut kenttäratsastuksessa Satu-Maaret Sihvosen ratsastamana vaativiin luokkiin saakka. Labadia ja Satu-Maaret ovat myös osallistuneet juniorien PM-kilpailuihin.
Suomessa syntyneet jälkeläiset ovat olleet erittäin tasalaatuisia, varsojen ollessa ryhdikkäitä, tiiviitä, erittäin lihaksikkaita ja hyvin liikkuvia. Suomessa syntyneestä ensimmäisestä ikäluokasta kvaalasi Kyvyt Esiin -finaaleihin vuonna 2005 kaksi jälkeläistä askellajipuolelle. ST Laurent sijoittui neljänneksi. Vuoden 2006 finaaleihin pääsi mukaan viisi jälkeläistä, joista kolme askellajeihin ja kaksi hyppyihin. Kevään 2006 oripäivillä mukana oli kaksi Loganin 3-vuotista poikaa esitarkastuksessa. ST Legar palkittiin I palkinnolla sekä valittiin parhaaksi 3-vuotiaaksi ja ST Laurent palkittiin II palkinnolla ja hyväksyttiin esitarkastuksessa. Kasvattajapäivillä 2006 ST Legar oli paras 3-vuotias sekä BIS III. Vuonna 2010 ST Legar hyväksyttiin jalostukseen suoritustensa perusteella.

Hinta 270 € + 500 €, sis. alv.