Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Aiemmin vaikuttaneet orit / INTER ACTION
Action Breaker Heartbraker Nimmendor
Bacarole
Jarme van't Steentje Lys De Darmen
Freja
Amiga LCH Argentinus Argentan
Dorle
Lightfoot Cor de la Bryere
Tenne

INTER ACTION

KWPN-ori, s. 2013
ruunikko, sk 170
hyväksytty FWB-kantakirjaan 1-jalostusluokka
INTER ACTION
INTER ACTION
INTER ACTION

Inter Action edustaa modernia eurooppalaista hevosjalostusta. Sen sukutaulusta löytyvät kaikki suuret kantakirjat kuten Selle Francais, Holstein, Hannover ja KWPN. Ori on suurilinjainen ja erittäin hyvätyyppinen urheiluhevonen, jolla on lihaksikas runko ja jaloissa riittävä luusto. Hypyissä sen ponnistus on voimakas ja nopea, sillä on hyvä jalkatekniikka ja hyvä selän käyttö. Kapasiteetti on suuri.

 

Inter Actionin isä Action Breaker  on yksi menestyneimmistä kilpailevista jalostusoreista. Sillä on lukuisia sijoituksia kansainvälisistä GP-luokista ja se on kilpailusaavutuksiltaan lähes isänsä Heartbreakerin veroinen. Action Breaker on KWPN-jälkeläisindekseissä kolmannella tilalla 4-6-vuotiaiden jälkeläisten ryhmässä indeksillä 158. Aktiivisen kilpailu-urasn ohella ori on jättänyt lukuisia jo vaikealla tasolla kilpailevia jälkeläisiä ja yhteensä 6 Euroopan eri kantakirjoihin hyväksyttyä orijälkeläistä.

 

Isän emä Jarme van 't Steentje on tehnyt pitkän ja menestyksekkään siitosuran. Sen varsoista on kaksi vaikean tason kilpahevosia. Action Breakerin täysveli Quasimodo Van de Molendreef, on voittanut kansainvälisiä 160 luokkia ratsastajanaan David Jobertie ja täyssisar Barchessa Van de Dreef ja Gravin Van De Dreef ovat kilpailleet140 cmtasolla. Tämän lisäksi kaksi jälkeläisistä on kilpaillut130 cmtasolla. Siitoksessa olevillla tammajälkeläisistä on Opstalans Van Het Steentjellä, Valentianalla ja Celsa Van De Dreeffillä kullakin jo160 cmtasolla hyppääviä jälkeläisiä.

 

Isän emän isä Selle Francais ori Lys de  Darmen tunnetaan erityisesti tammojen tekijänä, ja se löytyykin monen huippuhevosen sukutaulusta juurikin emänisänä.

 

Emä Amiga LCH  edustaa yhtä suurinta ja menestyneintä holstein-tammalinjaa 776. Sen suvussa yhdistyvät kaksi legendaarista periyttäjä oria Argentinus ja Cor dela Bryere. Amigaon Ster-palkittu ja emänemällä Lightfootilla on Sport-predikaatti. Amiga on itse kilpaillut sijoittuen 120 -tasolle ja sen jälkeläisistä  Erica s. 2009 on sijoittunut CSI ** 130-luokissa. 

Astutusmaksu 290 €, varsamaksu 500 € sis. alv 24 %

VIDEO Inter Action Ypäjällä 7.5.2016

VIDEO Action Breaker