Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Sijainti: Pääsivu / Oriasema / Aiemmin vaikuttaneet orit / Quali Quanti
QUANTUM QUIDAM DE REVEL JALISCO B
DIRKA
ULLA V COR DE LA BRYERE
ELLA
DONNER I SILVESTER SILBERSEE
HALLIG
PANDE LANDGRAF I
VULCANA

Quali Quanti

Holstein-ori s. 2004
Tummaruunikko sk 169cm
Kantakirjattu I-palkinnolla 40 p.
Quali Quanti
Quali Quanti
Quali Quanti
Quali Quanti

Quali Quanti (QQ) edustaa modernia holsteinjalostusta, jossa ranskalaista hyppykykyä on yhdistetty erinomaista ratsastettavuutta edustavaan holsteinlinjaan.

Quali Quantin isä Holstein Verbandin ori Quantum (i. Quidam de Revel, ei. Cor de la Bryere) valittiin 1996 holstein-kantakirjauksen kakkoseksi. Se vakuutti tuolloin suurenmoisella suoritustyypillään ja harmonisella olemuksellaan. Quantumin jälkeläiset ovat osoittaneet, että Verbandin jalostuskokeilu tunnetulla ranskalaisella oriilla oli onnistunut.Tunnetuin Quantumin jälkeläisistä on varmasti Quintero de la Silla joka Rolf Göran Bengtsonin ratsastamana on edennyt menestyen GP-tasolle .
Quidam de Revel ei juuri esittelyjä kaipaa, sillä viimeistään Barcelonan olympialaiset toivat tämän huippuoriin ratsastusurheilun piirissä tunnetuksi.

Kuten isänsä, vakuuttaa myös QQ hyppykyvyllään. Se on aloittanut kilpailu-uransa menestyksekkäästi. Suorastaan leikitellen ori nappasi Laatukilpailun parhaan estehevosen tittelin 2008 loistavilla (9,5) pisteillä tuomareiden luonnehtiessa oriin ratsastettavuutta lähes täydelliseksi. Viisivuotiaana, menestyksekkään kauden jälkeen, QQ varmisti Racing-finaalin voiton 2009. Vuoden 2009 ranking-pisteissä Quali Quanti oli ikäluokkansa ( 5-v.) toinen saavuttaen muutaman voiton jopa 120-luokissa! Luonteeltaan Quali Quanti on erittäin ystävällinen ja yhteistyöhaluinen. Quali Quantin emä Donner I (kilpailunimeltään Silana) on kilpaillut Herberet Messsnerin ratsastamana sijoittuen S**- luokkia. Emänisä Silvester oli tunnettu valtavasta hyppykyvystään, jota se voimakkaasti periytti myös jälkeläisilleen. Sillä on neljä kantakirjattua orijälkeläistä. Näistä voimakkaimmin isänsä perimää vie eteenpäin Sandro. Huolimatta vahvasti estepainotteisesta suvustaan jätti Silvester myös monia korkeatasoisia kouluhevosia, tunnetuimpana Ellen Bontjen ratsastama moninkertainen GP-voittaja, EM-, MM- ja olympia-sijoittuja, kantakirjaori Silvano N. Silvester löytyy myös hurmaavan kouluoriin Scarlattin sekä paljon käytetyn Singular Joten takaa. Silvesterin isä Silbersee on se tekijä joka yhdistää Quali Quantin emän mielenkiintoisella tavalla sen isänpuolen sukuun. Tämä ranskalainen ori menestyi loistavasti Dr. Michael Rüpingin ratsastamana voittaen useita World Cup-luokkia, Saksan mestaruuden ja Hampurin Derbyn.

Tiedustele orin saatavuudesta kaudella 2013 oriasemalta.