Siirry sisältöön. | Siirry navigointiin

Omat työkalut

Chalan Chambertin Cambridge
Desiree VII
Fucera Carolus I
Ucera
Charity S Contender Calypso II
Gofine
Ravina Rabannus
Rescator

Chalco

oldenburg-ori s. 2006
Ruunikko, sk 173 cm
40p.
Chalco
Chalco
Chalco
Chalco
Chalco

Chalco on suurilinjainen ja ryhdikäs ori. Sillä on erittäin kaunis pää ja sopusuhtainen runko. Chalko polveutuu erittäin tunnetuista estelinjoista ja omaa suuren hyppykapasiteetin. Se on erittäin hyvä laukkainen (oritestissä laukasta 9) ja liikkuu hyvässä tasapainossa. Luonteeltaan Chalco on erittäin rauhallinen ja työskenneltäessä yhteistyöhaluinen ja yritteliäs.

Chalcon isä Chalan on menestyksekkäästi GP-tasolla kilpaileva ori, jonka jälkeläisindeksi oli vuonna 2009 160, joka oikeuttaa oriin periyttäjätilaston kuudennelle sijalle. Chalanilla on ennestään kaksi Saksassa kantakirjakirjattua poikaa. Hannoverin kantakirjattu Chalone (HLP 2. esteissä 2009) ja Chalord joka on kantakirjattu Oldenburgiin, Westfaleniin ja Rheinlandiin. Chalanin isä Chambertin oli yksi Holstein Verbandin käytetyimmistä huippuperiyttäjistä, jonka jälkeläiset kilpailevat maailman huipulla, tunnetuimpina Chacco-Blue (Chambertin - Contender), Catch me if you Can sekä olympiavoittaja Cedric. Chambertin jätti kymmenen kantakirjattua oria ja yli sata kantakirjattua tammaa. Chalanin emän Fuceran stamm 4705 on tuottanut lukuisia kilpahevosia ja kantakirjaoreja.

Emänisä Contender on varmasti aikamme maineikkain estehevosperiyttäjä. Lukuisat sen jälkeläiset ovat tulleet tunnetuiksi kansainvälisillä GP-radoilla ja pelkästään Saksassa sillä on 290 vaikeissa luokissa menestynyttä jälkeläistä. Jalostukseen hyväskyttyjä orijälkeläisiä Contenderilla on ennätykselliset 114 kantakirjattua orijälkeläistä. Contenderin epätavallisen vahva periyttämiskyky on epäilemättä peräisin ei vain sen legendaariselta isältä Calypso II:lta, vaan myös emältään Gofinelta jonka muutkin jälkeläiset ovat poikkeuksellisen menestyneitä sekä kilparadoilla että jalostuksessa.
Emänemä Ravinan isä on Rabanus. Rabanuksen isä Rebel Z on maailman ehkä tunnetuimman kilpahevosen Ratina Z;n täysveli. Rebel Z kilpaili myös menestyksekkäästi vaikeita luokkia. Ravinan emälinja juontaa oriista Rescator jota voidaan pitää ehkäpä ainoana linjanperustajana Hessenin alueella. Rescatorin pojanpoika Rodgau (i. Reflektor) on jättänyt Hesseniin peräti 9 kantakirjattua oritta. Niistä mielenkiintoinen on kantakirjauksen ykkönen ja Championaattivoittaja Robertico, jonka emänisä myös on Rabanus.

Mielenkiintoinen yhteensattuma on, että Chalco tulee samalta kasvattajapariskunnalta kuin Sammalistossa aiemmin vaikuttanut ori Quasto.

Hinta 250 € + 600 € tai kertamaksuna 750 €, sis alv.